Privacy Statemant

Privacyverklaring
 
Griffioeninvorm deelt sowieso geen andere persoonsgegevens dan naam, contactgegevens en adressering (voor levering) met enige andere partijen, zonder daar eerst uw toestemming voor te vragen.

Griffioeninvorm hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Griffioeninvorm houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze privacyverklaring

  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt

  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens

  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is

  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt en tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is.

  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren

 
Als Griffioeninvorm zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.
 
Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers
Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Griffioeninvorm verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

  • Verzenden van onze nieuwsbrief

  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

  • Het afhandelen van uw betaling

  • Het gedrag op de website te analyseren om daarmee de website te verbeteren

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Griffioeninvorm de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Bedrijfsnaam

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

  • Lijst met contactgegevens van de klant via app ’s

  • Bankrekeningnummer, d.m.v. telebankieren (dus enkel bij bank)

Uw persoonsgegevens worden door Griffioeninvorm opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst tenzij wettelijk anders is bepaald

 
Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees
Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Griffioeninvorm verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen

 Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijfformulier:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Griffioeninvorm de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam

  • Tussenvoegsel

  • Achternaam

  • Bedrijfsnaam

  • E-mailadres

Uw persoonsgegevens worden door Griffioeninvorm opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is (of zich afmeld)

 
Verwerking van persoonsgegevens van prospect en/of geïnteresseerde
Persoonsgegevens van prospect en/of geïnteresseerde worden door Griffioeninvorm ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn

  • Het inschrijfformulier:

    • Nieuwsbrief

    • Staalaanvraag

    • Info-aanvraag

    • Contact

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Griffioeninvorm de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam

  • Tussenvoegsel

  • Achternaam

  • Bedrijfsnaam

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

Uw persoonsgegevens worden door Griffioeninvorm opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect en/of geïnteresseerde

 
Verwerking van persoonsgegevens van medewerkers
Persoonsgegevens van medewerkers en zelfstandigen (free-lancers) worden door Griffioeninvorm verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst

  • Louter intern, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is..

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De arbeidsovereenkomst

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Griffioeninvorm de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam / voorletters

  • Tussenvoegsel

  • Achternaam

  • Adres

  • Postcode

  • (Woon)plaats

  • Land

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Geboorteplaats

  • Pasfoto

  • Sollicitatiegegevens

  • Bankrekeningnummer (IBAN)

  • Voertuig kentekenplaat

  • Salarisgegevens

  • Lidmaatschap van een vakbond

  • Gegevens over gezondheid

  • Strafrechtelijke gegevens of veroordelingen of daarmee verband houdende veiligheidsmaatregelen

  • Kopie identiteitsbewijs/paspoort, zonder voorlegger gekopieerd

  • Kopie rijbewijs

  • BSN-nummer

Uw persoonsgegevens worden door Griffioeninvorm opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men een contract heeft, tenzij volgens de wet anders is bepaald

 
Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het onderhoud van de website

  • Het versturen van nieuwsbrieven

  • Het verzorgen van (financiële) administratie

  • Het versturen van producten, monstermateriaal of brieven

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
 
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Griffioeninvorm gebruikt functionele, beperkt analytische en geen tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Griffioeninvorm gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. We verwerken vooralsnog geen cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
 
Binnen de EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.
 
Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.
 
Bewaartermijn
Griffioeninvorm bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Projectgegevens zijn wel opvraagbaar, omdat wij dit als service voor de klant zien.
 
Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

  • Alle personen die namens Griffioeninvorm van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan

  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen

  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is

  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten

  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen

  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens

 
Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
 
Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
 
Vragen
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!
 
Contactgegevens
Griffioeninvorm
Voltaweg 18
5466 AZ  VEGHEL
+ 31 (0) 41 32 31 90 28
info@griffioeninvorm.nl

Privacy Statemant